top of page

Turnir u streljaštvu - Grude

Regionalni klub IPA Županije Zapadnohercegovačke organizira „II. Međunarodni turnir IPA ŽZH u preciznom streljaštvu 2015.“ za žene i muškarce i policijske službenike/ce. Natjecanje će se održati 26. rujna 2015. godine na strelištu Streljačkog kluba „ALFA“ u Širokom Brijegu, u mjestu Visoka Glavica. Prijave su do 12 sati, a početak natjecanja je u 12:30 sati.

Kotizacija za sudjelovanje po natjecatelju je 30 KM, dok je za natjecatelje iz inozemstva 15 eura. Kotizaciju za ekipu (do tri natjecatelja) je 90 KM, za inozemnu ekipu (do tri natjecatelja) 45 Eura, a uključuje streljivo, mete, pehare, medalje i svečanu večeru nakon natjecanja.

Možete preuzeti pozivnicu na hrvatskom i engleskom jeziku.

Za članove IPA-e koji dolaze iz udaljenijih krajeva preporučuje se smještaj u hotelu „Otok“ gdje je omogućeno noćenje s doručkom uz popust od 40% za plaćanje u gotovini, a koji mogu rezervirati na službenoj Internet stranici www.hotelotok.net, s napomenom da se radi o članovima IPA-e.

Članovi i simpatizeri RK IPA ŽZH koji žele sudjelovati u druženju na prigodnoj večeri plaćaju 20 KM po osobi.

Nakon natjecanja, brojni uzvanici, natjecatelji, gosti, članovi i simpatizeri RK IPA ŽZH, druženje će nastaviti uz prigodnu večeru u Hotelu „Otok“ u Grudama s početkom u 18 sati.

Sudionicima natjecanja dodijeliti će se prigodni pehari, medalje i zahvalnice.

Pobjednik/ca natjecanja s osvojenih najviše bodova za glavnu nagradu dobiti će pištolj HS PRODUCKT XDM­9

Prijave na e-mail: rk.ipa.zzh1@gmail.com do 19.09.2015.g

Sve informacije o natjecanju možete dobiti na kontakt brojeve +387 63 700 007 (Goran), +387 63 328 525 (Damir), kao i na službeni e-mail rk.ipa.zzh1@gmail.com

Izdvojeno
Najnovije
Arhiva
Oznake
No tags yet.
bottom of page